За продажба Къща, Konstancin Jeziorna, Warszawa, Полша, ul. Broniewskiego 25

За продажба - Cod. 31989

  • Типология: Къща
  • Област: 720 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 4

17 километра от центъра на Варшава, Здрава, солидна къща с душа, която да завърши, с нов покрив и нови дървени, красиви, големи прозоречни крила. Къщата се намира централно в голяма градина със стари дървета (лисици, кленове, смърчове, букови дървета, върба, млади кестени, орехи, сливи) и много птици, пеперуди и червени катерици. Тиха и спокойна улица, подходяща за разходки (2 минути пеша до живописната река Езиорока и пешеходна пътека по бреговете). Приятелски, тих квартал. 5 минути пеша до автобусна спирка (линии до Варшава), както и малки магазини и салон за красота. 5 минути с кола до голям супермаркет или, в обратна посока, до курортния комплекс Констанцин-Езиорна. В непосредствена близост до медицински клиники (държавни и частни), училища и детски градини, плувни басейни (едната от тях е на 5 минути пеша от същата улица) и други съоръжения за отдих (паркове, гори, природни резервати и др.). Перфектно място за живеене и дом, от който гостите не искат да напуснат ... Сградата може да бъде завършена като семейна резиденция или апартаменти. Също така е подходящ за ненатрапчив бизнес, като например старчески дом, малък хотел, клиника за красота, СПА център или подобен, или престижен домашен офис за професионалист. Друго предимство е административното му местоположение - въпреки че адресът е Konstancin-Jeziorna (един от най-търсените адреси около Варшава), самият парцел се намира в село Chylice с по-малко строги правила за недвижими имоти.
Къщата е с площ от 200 м2, завършена маза (височина 2.5 м), завършен партерен етаж (височина 3 м), първи и втори етаж са незавършени.

За повече информация, домашни планове или за организиране на гледане, моля не се колебайте да се свържете с мен по всяко време. Това е директна продажба от собственика / без такси за агенцията.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB