За продажба Къща, Sandomierz Koprzywnica, Świętokrzyskie, Полша, Rynek 34

За продажба - Cod. 31926

  • Типология: Къща
  • Област: 1100 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Красива къща за продажба в Koprzywnica, близо до град Сандомиер
 
Тази прекрасна къща се намира в малък град на Koprzywnica, на кратко разстояние от прекрасен и исторически полски град Sandomierz. Къщата се намира в централната част на Стария пазар на Копривюница и има обща използваема площ от приблизително. 300 кв.м. разпределени на три етажа. Сградата е напълно реновирана наскоро (включително нови прозорци, обновена фасада, покриви и интериор).

Къщата е разположена на живописен парцел от 11 ара с разкошна градина. На парцела има и допълнителна постройка, състояща се от къща за гости (с пълна баня и тераса), два гаража и помещение за поддръжка.
 
Парцелът е добре поддържан и се поддържа в безпроблемно състояние!

Основната къща се състои от три нива:
- Ниво "0" - с вход директно от улицата и основна порта за влизане в имота. Това ниво може да се използва и за търговска дейност (исторически се използваше като аптека).
- Ниво "1" - със самостоятелен вход отстрани на къщата, това е основна жилищна площ. Състои се от 2 спални (с 2 балкона), голяма баня с прозорец, светла кухня с трапезария и хол.
- Ниво "-1" - с отделен вход директно от градината, това ниво има още една спалня, малка баня, перално помещение, котелно помещение и складово помещение. ,
И трите нива са свързани с едно стълбище.
 
Къщата разполага с всички необходими комунални услуги: газ, ток, вода (както от обществения водоизточник, така и от частния кладенец), интернет, телефон, телевизор. Къщата е с централно отопление.
 
Това помещение има чудесно местоположение и предлага голямо усещане за неприкосновеност на личния живот. Има магазини за хранителни стоки, училище, здравен център, както и няколко исторически паметника в непосредствена близост до къщата. Местността Koprzywnica е заобиколена от обширна дървена площ.

Собствениците продават този имот поради промяна на пребиваването си.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB