За продажба Морски курорт, Jakubowo, Warminsko, Полша, Jakubowo k. Mrągowa

За продажба - Cod. 31949

  • Типология: Морски курорт
  • Област: 19845 m²
  • Номер на стая: 45
  • Етаж: multiple

Ośrodek Kondycyjno-Wczasowy в Jakubowo близо до Mragowo до езерото Probarskie

Нашите съоръжения се състоят от 2 дългосрочни парцела земя (257 и 258) с договор до 5 декември 2089 г. Общата площ на земята е 1,9845 хектара. Има възможност за лесно закупуване на двата парцела от Националната каса за около 120 000 PLN. Освен това, едно парче земя с площ от 1.1300 хектара, което е на повтарящ се 10-годишен лизинг от National Forest Holding.

Дългата земя за отдаване под наем съдържа хотелска сграда с площ от 1033,63 м2; Столова с кухня; Защитена зона за тренировки по джудо с подложки за фитнес (с площ от 200 м2); къща; Баскетболно игрище; Волейболно игрище; Защитена фитнес зала. Земята с повтарящ се лизинг съдържа 20 къмпинга с бани, частен водопровод и обща баня. Общо сградата на хотела и 20 къмпинга предоставят капацитет за настаняване на 160 души. Ośrodek разполага и с две ограничени кладенци и две септични ями.

Ośrodek се намира директно от езерото Probarskie в района на изключителна природна красота. Разполага с плаж и два пира. Тя е напълно оградена.

В продължение на 20 години Оśrodek се специализира в групи за обучение на спортисти по бойни изкуства. Резервациите за следващия празничен сезон се извършват почти 100% една година предварително.

На уебсайта на Ośrodek (www.okwjakubowo.com.pl) в раздела "ZAPLECZE" (антена мрежа) има много снимки на описаното съоръжение.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB