За продажба Тристаен, Warsaw, Mazowieckie, Полша, Gornoslaska

За продажба - Cod. 31288

  • Типология: Тристаен
  • Област: 46 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Уютна, много светъл апартамент с гледка към Варшава в жилищен блок с асансьор. През 2013 г. ние направихме основен ремонт, включващ ток, бойлери, баня и кухня ъпгрейд, нови врати в стаите и нова входна врата, нови прозорци и первази. Апартаментът се предлага с вградена кухня мебели (фурнир и MDF) и уреди (печка, хладилник, миялна машина), вградени гардероби в коридора и спалнята, монтирани рафтове за книги в хола и втората спалня и оборудвани рафтовете в банята. В кухнята и банята има високо качество на каменинови и облицовки. Има каменинови на балкона също.

Стаите:
- дневна с кухненски бокс - 22 квадратен метър
- 1-ва спалня - 10кв. М
- 2-ра спалня - 8 кв м
- тоалетна - 4 кв м

С Жилището се предлага място за съхранение на ниво мазе - две квадратни метра. В блока има място за съхранение на велосипеди и перално помещение.

В района: красивите паркове, много магазини, болница, детска градина, аптеки, училища, библиотеки, ресторанти, клубове, плувен басейн, фитнес клубове.

Транспорт и пътуване до работното място: той е близо до двете линии на метрото (няколко автобусни спирки), много автобусни линии в района, в близост до основните градски линии.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB