За продажба Строителен терен, Wrocław, Dolnoslaskie, Полша, Powstańców Śląskich 12/26

За продажба - Cod. 39274

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 376000 m²
  • Номер на стая: 2000
  • Етаж: 3

Земя за продажба с обща площ от 376 000 м2 се намира в Полша, а цената на земята е 7 евро / м2. Нетна цена

Земята за продажба, с обща площ 376 000 M2, се намира в Полша и е предназначена за изграждане на жилищни сгради, къщи, офиси, търговски центрове, ресторанти, училища, учебни заведения, спортни комплекси, както и съоръжения за отдих и услуги; младежки лагери за отдих; спортни и развлекателни събития (сватби, банкети); стопанства; клубове за езда; Хотели и други сгради.
Парцел с две езера с обща площ 110 000 м2. Парцелът е заобиколен от гора от 1500 хектара. Земята е само на 30 километра от големия град (700 000 жители) и стария полски град Вроцлав. Освен това, недалеч от този парцел (9 км) е град Тшебница (30 000 жители) и по-важното е, че парцелът е на 10 минути с кола от две главни магистрали, които свързват големите градове от Полша помежду си: A 5 (свързва градовете Познан - Вроцлав - Гданск) и A 8 (свързва Вроцлав - Варшава).
Цената на земята в € 7 / m2. Нетна цена
Имам таблици с финансови изчисления, план за строителство, актуализирани ценови листи, таблици за рентабилност и т.н.
Ние работим във Вроцлав от 2006 г. Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти, които са посветени на развитието на инвестиции, преговарят с общината, придружават всички транзакции, а също така се занимават с въпроси, свързани с легалното изпълнение на сделката и получаването на всички Необходимите лицензи. Екипът ни е основното, използвайки нашия богат опит, знания и контакти, ние се стремим да правим най-добрите проекти. Можем да управляваме проекта сега и в бъдеще, защото това е наша работа. Също така можем да управляваме и контролираме други видове инвестиции или бизнес в Полша.
Ако не сте директен купувач, но имате потенциален купувач, не се колебайте да се свържете с нас, за да договорим. Очаквам отговора ви и по-нататъшното сътрудничество.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB