За продажба Вила, Jeziora Wielkie, Kujawsko-Pomorskie, Полша, Gaj 6, 88-324 Jeziora Wielkie

За продажба - Cod. 23489

  • Типология: Вила
  • Област: 224 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Къщата се намира на живописно място в село Gaj, община Големите езера, област Mogilno област Kujawsko - Pomorskie.

Описание:
• House: 3-стайни различни размери и хол, самостоятелна сграда с таванско помещение, покриви: речен чакъл канадските
• гаражни пространства с асоциирани икономически компонент от общата площ от 33,10 m2
• Площ: 4151 m2
• местоположение: селски район, в близост до гората
• комунални услуги: ток, вода, канализация

Имотът се намира в квартал път с асфалтова настилка. Ограден частично изградена върху стълбовете на телената мрежа, мрежата, разположен по протежение на реда на хеджирането. Когато една сграда с апартаменти паркинг покрит с гранит, разделени на ръка, и на тротоара и маневриране, направен от същия куб. Сградата е адаптирана към нуждите на лице с увреждания, от терасата на вида на алеята рампа с парапети.

Самостоятелна къща с тавански апартамент се намира в тих и спокоен район, в един селски район, заобиколен от борова гора, която се намира на партерен етаж: хол, 2 спални, кухня, трапезария, мокро помещение, на последния етаж има просторна дневна с различна адаптация и санитарен възел.

Standard завършва: по стените довършителни с декоративни елементи; на пода в стаите на високо качество борова настилка. В кухнята, бани и други помещения теракот. Баните плочки стенни плочки в общия. Зала: теракота на пода. Покрита тераса облицована с керамични плочки.

Отопление CO жилищна сграда с камина с водна риза, камина в хола, подово отопление част на контролера и ръководството за контролери и електрическа, и чрез радиатори. Топла вода - възможност за отопление камина, топлообменник thermocirculation на (300 л) и тече електрически бойлер в банята.

Сградата отваря врати през 2010 година. На имота има градина, направена от дизайна на отделни елементи на градината архитектура, добре поддържани и красиви основания, обхванати пътеки с повърхността на пясък и трошен камък FIELDSTONE. Мястото е в непосредствена близост до природен комплекс иглолистни гори-широколистни гори област Мираж, образувайки много благоприятен микроклимат за лечение на много различни условия, включително по-специално респираторни заболявания и е заобиколен от две езера Wójcińskim и Островски близо Powidz Park.

Цената на недвижими имоти е с високо качество кухненско обзавеждане с домакински уреди и други мебели, които са оборудвани жилищна сграда. Много добра локация! В непосредствена близост е медицинска клиника; детска градина; училище, а също и на разстояние от около 3 км не е развлекателен комплекс - селище в Przyjezierze. Имотът се намира в зона на покритие на всички мобилни оператори в осигуряването на безпроблемно достъп до интернет.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB