За продажба Вила, Krakow, Małopolskie, Полша, Trzebinia

За продажба - Cod. 29919

  • Типология: Вила
  • Област: 244 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2

Lake Villa

Великолепната вила в тих провинциален район между Краков и Катовице. Този модерен обзаведен дом-мечта е с площ от 244 квадратни метра и е разположен върху парцел с площ от 820 квадратни метра.

Вграден в приземен етаж е след вратата голямо антре, просторна дневна с камина, дъбов паркет, прозорци, които достигат до пода, за да дадат просторна ефект, както и двор врати към градината, тоалетна, кухня с високо бял гланц с качествени уреди (например индукция готвене), офис (което също може да се използва като допълнителна спалня), както и отделна просторна мокро помещение с бойлер на газ, място за пералня и сушилня и много шкафове. Цялата вила е с централна система за отопление.

Просторният гаража улесни място за две коли, достъпни както чрез гараж врата с дистанционно управление, както и чрез мокра зона.

На първия етаж се достига чрез открита дъб стълбище. Кацането и отворения TV стая има същия дъбов паркет, както на партерния етаж. Трите спални са оборудвани с добро качество килим. Във всяка стая има просторни прозорци, достигащи до дъното и френски врати към балконите. Две добре оборудвани бани допълват картината на съвършенството. Родителската спалня е със самостоятелна баня с вана и тоалетна. бели гланцови шкафове отиват нагоре към тавана. гардероба на ходене е красива и предлага много място.

Вилата е на един хълм и е оборудвана със система за тревога и домофон. Вратите и прозорците са защитени срещу кражба с взлом. Градината е изложена на две нива. В долната част е дървена платформа на около 8 от 6 м, в идеалния случай, за да има добро закуска, вкусен обяд или вечеря уютен. Вилата разполага с външен водопровод.

Пътят до вилата, е дълъг около 150 метра и напълно асфалтиран. Електронната оградата на функциите на съединението върху дистанционното управление. На същия път са още четири вили.

Право на не зает главната улица е автобусна спирка, на около 150 метра от вилата. Няколко магазина включително деликатеси, Kaufland, Lidl, търговски център, фитнес зала и закрит басейн са разположени около три километра. A болница е в рамките на около километър разстояние.

Вилата е заобиколена от зеленина. Deer и фазани бродят свободно. Залезите от балконите или от градината са спиращи дъха ефектни. Панорамата осигурява голямо езеро, където може да се направи няколко водни спортове. Тази среда кани да се отпуснете, разходки, конна езда или колоездене. Има дори и велосипедни алеи. Краков предлага изобилие от култура и архитектура, за да се насладите. Катовице има няколко големи търговски центрове, развиваща се индустрия и добри ресторанти. Би било трудно да се намери в Обединеното кралство или на друго място в Европа японски ресторант, в който може да отговаря на стандартите

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB