За продажба Къща, Czestochowa, Silesia, Полша, Kusięta

За продажба - Cod. 31816

  • Типология: Къща
  • Област: 246 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 1

Предлагаме Ви изключителна оферта - великолепна къща за продажба в охранявания имот на около 12 километра от центъра на Чезеохова, близо до Олщин - прекрасен малък град с античен средновековен замък, извисяващ се над мястото.

Къщата е разположена в красивата местност на ландшафтния парк "Орле Гнязда", сред богати гори и варовикови скали. Интимният и уютен имот осигурява много спокойствие и спокойствие за жителите и предлага добра възможност за пътуване до командир и пътуване по едно и също време. Неговият уникален чар подтикна няколко чужденци да се установят тук в Полша.

 Къщата е построена през 2001 г. Най-висококачествените материали са използвани както при строителството, така и при завършването - така че стандартът на живот е висок и може да бъде използван, както и място за живеене за голямо семейство и представителен имот за бизнес ползване , Оборудването се отличава с класическа елегантност с рустикални акценти, което създава домашен уют и усещане за спокойствие - особено в комбинация с цялата зеленина наоколо.

Цялата площ на мястото е повече от 1700 квадратни метра (с тротоари и градина).
Площта на къщата е приблизително. 200 квадратни метра. На приземния етаж има веранда, просторна зала с отделен склад, баня с тоалетна и душ кабина с хидромасаж, коридор с вградени гардероби, отделна кабина за многократна употреба, светла трапезария, свързана с Кухнята и малката килер, широка и просторна дневна с камина (може да се използва и за отопление) и достъп до терасата в градината.
 Първият етаж се състои от зала, огромна баня с тоалетна и перално помещение и 3 спални - две от тях имат балкони и едната има гардероб. Има също така складово помещение на тавана с понижена стълба и малка стая над гаража, подходяща за компютърна зала или малък офис например. Къщата няма сутерен. Керамични керемиди, дървени врати и прозоречни рамки (дъбова дървесина). Централно отопление с газова инсталация и подово отопление в двете бани, кухня и трапезария.
 Голям гараж се намира на приземния етаж с отделен вход. Пред къщата има място за паркиране на поне 3 автомобила.

Градината е разделена на част, която е проектирана от професионален градинар (съдържа много прекрасни растения и дървета и разполага със собствена напоителна система) и част, която остава непроменена площ от естествена гора, която расте. Дървена, покрита беседка за съхранение на неща. Всички настилки са изработени от здрав, гранит куб. Каменна ограда с дървени елементи.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB