За продажба Къща, GDAŃSK, Gdańsk, Полша, podhalanska

За продажба - Cod. 25982

  • Типология: Къща
  • Област: 1760 m²
  • Номер на стая: 14
  • Етаж: 370m2

Самостоятелна къща, Gdansk Oliwa, ул Podhalańska. Полша
Пълен собствеността
Цена 999.000 EUR
Година на строителство 1926
Площ на парцела 1.760 m2
Къща размер 370 квадратни метра плюс 166 m2 мазе с площ
Комунални услуги: На ток, мощност, газ, вода, телефон, канализация, комуникационни връзки
 Отопление: газ, електричество и твърдо гориво
Някои сменена дограма на ПВЦ дограма, керемиди заменени през 2005 г., ТЕЦ заменен през 2006.
Къща с душата, пълен с чар и характер, мечта за семейния живот. В истинско бижу сред обяви, разположен в най-красивата част на Гданск -Oliwa, точно на входа на гората Oliwa. Единственият такъв обширен имот в района, най-големият парцел в престижния квартал на еднофамилни къщи, тихо, спокойно, все още намиращи се в близост до центъра на Олива, училища, universitys, централния площад, магазини, паркове и градски транспорт.
ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ капитал.
този имот е изключително привлекателен за потенциалните инвеститори, поради нейната уникалност в размер, местоположение и функционалност; Можете да изпълнява много функции, а не само жилища; в същото време тя също е много подходящ за архитектурно бюро, адвокатска кантора, медицински стаи.
 Благодарение на големината на парцела, има и възможност за изграждане на повече от две къщи с подобна площ и така този недвижим имот е атрактивна инвестиция за един разработчик.
Къщата с площ от около 370 кв. М, 4-етажна, с мазе на площ от над 160 кв м, построена през 1926 г. и проектирана от немския архитект на най-висок стандарт, с камък и тухла, традиционна, здрав и несравним метод; Къщата е прекрасен пример за началото на архитектурата на ХХ век и обръща внимание на уникалната си великолепие. Всеки кота е изпълнен с красива червена тухла, често с използването на геометрични модели, с помощта на специфични тухлени форми. Интериор изумява с добре запазени архитектурни детайли, като посочват клас на сградата и изключителна изработка; стена на входа на къщата и по стълбите включва стилна дървена ламперия, плочки таван в хола, добре запазен теракот в кухнята, дървени подове на приземния етаж и бордовете на 1 и 2 етаж; Стаите са просторни, с високи тавани: на приземния етаж е с височина от 3 m, първи етаж 2,7 метра и втори етаж 2,5 метра. Голям двор, 1760 кв. М, добре поддържан, с овощни дръвчета.
Начало могат да бъдат достъпни чрез два отделни входа: първият от фронта, а другият от градината от верандата. От градината се слиза в мазето чрез самостоятелен вход.
Интериор като кухни и бани, оставени за ремонт в купувача собствен стил, вкусове и потребности; останалите помещения за козметични промени; или купувачът желае да представи по-значителни промени в съответствие с техния стил и нужди.
HOUSE си струва парите,
Въпреки че да понесат разходите за ремонта, със съответния принос към работата, крайният ефект може да бъде сензационно и несравним!
Първи етаж: антре, голяма кухня с килер, баня с тоалетна, 4 големи стаи
Pietro I: готварска печка, две бани, четири големи стаи
Pietro II: трапезария с кухня, 2 спални
Сутерен: перално помещение, котелно помещение, тоалетна, два килера, плюс други 3 стаи

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB