За продажба Къща, Swierklaniec, śląsk, Полша, Orzech

За продажба - Cod. 29090

  • Типология: Къща
  • Област: 330 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2

Атрактивна къща (супер удобно) в Świerklaniec!
Елегантен и модерен еднофамилна къща (3 етажа) с обща площ от 330 м2 (етаж площ 285 м2), разположени върху парцел от областта. 706 m2. находяща се в много атрактивно част от Силезия агломерация - Świerklaniec. В непосредствена близост има магазини, медицинска клиника, детски градини, училища и други точки на дребно и услуги, както и обществения транспорт. Асфалтовият път, тротоари покрити с камъни. Тиха и спокойна среда с перфектна комбинация от двете центъра на Piekary Slaskie и магистрали.
Сградата с изцяло сутерен, в мазето: 2 стаи плюс фитнес зала и маса за билярд и гараж за две позиции. На партерния етаж: антре, просторна дневна с камина свързан с кухня и излаз към тераса и стая, баня и офиса. Кухня построена и оборудвана със съвременни домакински уреди. На пода: 3 стаи (всяка с балкон), съблекалня и санитарен възел и една малка стая икономика. Всеки етаж е ок. 110 m2. Горен етаж: една отворена стая, за да се адаптират преценка (около 60кв м..). Подове от висококачествени панели и керемиди. Дървени прозорци с невероятна щори. Хип покрив покрит с керамични керемиди. Сграда мазилка, покрита с орнаменти от клинкер тухла. Част от парцела постлан, останалото е красива градина. В градината: дървена беседка. масивна ограда и автоматични врати. Цялата оборудвани с централно газово отопление и камина с разпространението 2 стаи на етажа. Всички материали повърхност, най-висок клас къща обзаведени с вкус и обитаема веднага. Местоположение удобен за бърз достъп до всяка страна на Силезия агломерация. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО !! 1

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB