За продажба Сграда, Kielce, Świętokrzyskie, Полша, Kielce

За продажба - Cod. 31461

  • Типология: Сграда
  • Област: 1500 m²
  • Номер на стая: 60
  • Етаж: 4 storeys

За продан :
4-етажна сграда, пригодена за офис, сервизна и търговска дейност, както и за производствени цели от общо 1400 квадратни метра (вътрешна повърхност), разположена на 3,820 кв. М (в по-голямата си част може да се построи) парцел земя в центъра на град Киелце 200 000 - разположен на половината път между Варшава и Краков, воеводски капитал).
 Сградата е идеална за офис, услуги, медицински или образователни цели. Земята се намира в непосредствена близост до главната железопътна гара, в района с високи перспективи за развитие. В непосредствена близост до голям жилищен квартал.
Понастоящем в сградата могат да бъдат създадени над 100 работни места, а втората част от земята позволява по-нататъшно, възможно разширяване на сградата.
 Сградата е построена между 2000-2005 г. (осветена и разширена през 2010 г.) и е улеснена във всички медии и съвременна информационна система (оптично влакно, собствен сървър, система за телевизионно наблюдение). Друго предимство е голям брой паркоместа, което е уникално в центъра на града.
Като се вземат предвид болниците и другите здравни заведения в непосредствена близост, едно от възможностите за използване на сградата може да бъде за медицински, рехабилитационни, грижовни или пазарни услуги.
В близост до центъра на града и квартала на големия жилищен квартал сградата е чудесно място за услуги като медицински, образователни, културни и др.
 Сутерен: тоалетни, складови помещения, бойни растения, помещение за пелерини, помещения за доставка и услуги. Всички са улеснени в прозорци на пълно работно време и могат да се използват като работна площ.
 Партер: зала и рецепция, 5 големи офиса, 3 тоалетни, социални и санитарни помещения, производствени помещения и складови помещения
 1-ви етаж: 9 големи офиса, 2 тоалетни, външен офис (секретариат), перално помещение, обществени помещения, производствена зала
 Таванско помещение: 4 офиса, 2 тоалетни, обществени и обществени помещения, 2 производствени помещения,
Две спални
Всички налични медии: водни, канализационни и дъждовни системи, електричество, газ, телетехническа система, оптични влакна, телевизионна система за наблюдение.
Допълнително: система за изкуствена вентилация, товарен асансьор, товарна платформа / рампа
30 места за паркиране - с възможност за създаване на повече.
Цена: 900,000 EUR (за евентуално договаряне)
Цена: 3,900,000 PLN (925,000 евро)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB