За продажба Строителен терен, Kowalewice Włościańskie, Mazowieckie, Полша, Kowalewice Włościańskie

За продажба - Cod. 30878

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: -
  • Етаж: -

Бих искал да предложи на заинтересованите страни на терен от 1000 квадратни метра, разположени в селяни на Kowalewicach (община Świercze).
Това е село, разположено на 62 километра северно от центъра на Варшава.
Парцелът се намира е заобиколен от множество горски комплекси, на която се намира най-големият около километър. Парцелът не е всяко залесяване. Мястото е подготвен за еднофамилни къщи.
Земеделска земя във формата на трапец, но има на сгради. Той е въоръжен със система за водоснабдяване. Възможността за свързване на близката електрическа мрежа. Това място е идеален за хора, които ценят тишината и спокойствието, общувайки с природата, убежище от големите градове, а също и тези, които биха искали да имат в ръцете ви малко на цивилизацията, и достъп до обществен транспорт.
За седалище на общината на парцела е около 5 км, както и до жп гарата Świercze. Градът на Nasielsk е 9 км. На разстояние от около 1,5 км има местен магазин. Най-много Парцелът се намира в квартал пътя на границата на селото Jabłeczniki. Околности в изследване на устройство на територията, се записват като зони за отдих. Околността предлага ловни полета, богати на голям брой животни, като например тези в съседния гъсталак местообитание за лосове, елени, диви свине и птици.
Тези, които се интересуват, моля свържете се с мен по електронна поща. Всяка допълнителна информация и снимки изпратете мейл.

Снимката: жълто парче

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB