За продажба Строителен терен, Wrocław, Dolnoslaskie, Полша, Powstańców Śląskich 12/26

За продажба - Cod. 41853

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 376120 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Градски проект за развитие. €10 / m2 нето.

Ние сме собственици и директно продаваме парцел. Търсим един или повече инвеститори, желаещи да участват в проект с полезна строителна площ от 120 000 м2.

Намира се до Вроцлав (Полша) директен достъп по магистрала S5 (наскоро построена), което ще съкрати времето за пътуване до около 20/25 минути. ), град, избран за най-добра европейска туристическа дестинация за 2018 г.

Имотът разполага с 376 000 м2 (266 000 м2 градска земя + 110 000 м2 от две езера).

Възможност за свързване на средствата: вода, електричество, газ (в случай на газ, чакаме условията и разходите за свързване).

Строителна площ, без такси и претенции на трети лица, готова за развитие. Остава само проектът и получаването на разрешителни.

Архитектите и геодезистите са готови да започнат работа по идейния проект и изработването на преградите. Разполагаме с пълна документация, икономическо проучване на проекта, план за земеползване, проектиране на отделни етапи, разчетни разходи, както и прогнозни разходи за строителство и прогнозни печалби. Отличната комуникация и лесният достъп по магистрала, а след това и по национална магистрала правят целия район изключително привлекателен. С лице към пътя от 1500 метра.

В непосредствена близост са красиви гори с площ от над 500 хектара с изключително богатство на фауна и флора. До долината Барич с площ от 87 000 хектара.

В радиус от 30 км общият брой на жителите е приблизително 1 200 000, което се изразява в голям потенциал за продажби.

Вроцлав се превърна в шестата най-бързо развиваща се регионална икономика в Европа. Град, който изчерпва безработицата.
В допълнение към 150 000 студенти (включително стипендианти и Еразъм) и близо 200 000 украински работници в целия регион, има повече от 150 000 служители само в сектора на услугите (аутсорсинг, аутсорсинг на бизнес услуги, BPO) и се смята, че има повече от 200 000 през следващите години. Всички те са потенциални купувачи на жилища.

Трите важни стълба в икономическия растеж на Полша за това, че е най-големият бенефициент на структурните фондове на целия Европейски съюз, са образованието, инвестициите в инфраструктура и отварянето на пазари. Цялата тази положителна среда за развитие на бизнеса и растеж в сектора на услугите мотивира спекулациите с жилища, с повишаване на наемните и изкупните цени. Сега най-вече тези потенциални купувачи и тези, които вече живеят във Вроцлав (които също са), трябва да търсят своето жилище на пазарите в покрайнините на града. Разширяването на недвижимите имоти (по тези причини) вече се движи по периметъра около Вроцлав с радиус до 40/50 километра. Този цикъл вече е преживян в Европа преди 20/30 години и затова сме наясно с него.

Полша има едно от най-ниските нива на безработица в Европа и е страната в Европейския съюз, която се е развила най-много икономически през последните 5 години.


Ние сме пълен работен екип с професионални експерти за разработване, управление, договаряне и развитие на маркетинга и продажбата на целия проект.


Ако се интересувате от горната инвестиция, ще се радвам да ви дам подробна информация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB