За продажба Строителен терен, Zgorzelec, Dolnoslaskie, Полша, Lagow

За продажба - Cod. 13126

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 40000 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Немски и / или Полша сътрудници ще бъдат заинтересовани в търговския земя тракт, че в момента е на разположение.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
Най-чревния тракт на земя се намира на четири хектара в Згожелец, близо Łagów, и е четири км от границата с Германия град Gorlitz.
Вече не е обслужван от немски или полски органи, граничните пунктове са неусложнени, без спирки и отлични пътни връзки в Германия.
ОТЛИЧНА ИНВЕСТИЦИЯ:
Най-чревния тракт на земя се намира по-малко от един километър от съществуващо добре позната и процъфтяваща пазар. Силно се разглежда търговски предприятия като Реал, немски супермаркет, Carfor френски супермаркет, The Plaza от Израел, Costorama английски, Leroy Merlin французите, The Eden център полски, както и Kouflan немски супермаркет виреят в този търговски установен бизнес район. Реномирани фирми и процъфтяващ пазар правят тази земя тракт ключов инвестиции в недвижими имоти.
В непосредствена близост до културно многообразие на общността, това парче на недвижими имоти е настроен за развитие. Локацията на този имот го прави премиер за бизнес или търговска растеж с установени търговски трафик. Търговско развитие е в ход в непосредствена близост до този блок на земя, което го прави идеален за незабавно преструктуриране да отговори на нуждите на купувача.
Цени да продават:
Купуването на дясната част на имота е едно от най-важните решения, които може да се направи, и тази част от имота ще бъде отличен инвестиционен избор на. Блокът на земя е готов да продаде, както и на разумни цени и развива; без съмнение ще се възползват от инвеститора.
Идеален за търговски център или офис сграда, и достатъчно разнообразна, за търговията на дребно, този имот е готов за купувача да предприеме незабавни владение и да започне своя проект. Тази земя изглежда да се поберат много добре с активните си интереси в Полша и като допълнение към активите си в Германия.
ЗА КОНТАКТИ:
Моля, не се колебайте да се свържете с мен по всякакви въпроси, които може да имате по отношение на земя тракт. Мога да ви предостави детайлна информация за имота, и обществото, в което се намира на земята.

Аз съм представлява собствениците, които са ми съпруга и сестра си, която живее в Полша.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB