За продажба Тристаен, Wroclaw, Wrocław, Полша, Turniejowa

За продажба - Cod. 27233

  • Типология: Тристаен
  • Област: 128 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Продава луксозен апартамент, 4 стаи, Вроцлав, област: Krzyki, 1 100 000 PLN

САМО В НАШАТА ФИРМА! Бих искал да съвети за продажба на луксозни апартамента, площ: 128,13 squeer метра, в престижен нов квартал, наречен "Зиелона Etiuda" ("The Green Етюд") във Вроцлав, обл Krzyki.

АПАРТАМЕНТЪТ
Този имот има големите предимства: огромен космически, пълен комфорт и необикновени способности на интериорния дизайн дават възможност да създадете прекрасен апартамент според личните нужди и вкусове на бъдещия собственик.

Стаи / камари:
- Огромен хол с кухненски бокс и изходните врати към терасата,
- 3 спални помещения,
- Баня с тоалетна, душ и вана,
- Допълнителна тоалетна,
- Зала.

Височина на стаите: 2,90 m.

Изба и тераса принадлежат към апартамента.

Високо качество. Над кухненски бокс има модерна изсушител. Климатик в целия апартамент. Има на разположение видеотелефон и наблюдение на имението къща, басейн и улица.

Допълнителни общи камари да използват за жителите: чистене и сушилня.

Там е частично купил собствеността на плувния басейн. Две паркоместа в подземен паркинг (отделна нотация в Mortgage регистър; паркоместа и собствеността на басейна са включени в цената на апартамента).

Жилищни сгради
Жилищен комплекс "Зиелона Etiuda" / "The Green Етюд" принадлежи към най-престижните и извънредни инвестиции в недвижими имоти в Wrocław през последните години. Сред жителите на "The Green Етюд" има представители на света на финансите и бизнеса, както полските граждани, както и чужденци.

Жилищен комплекс "The Green Етюд" е открит през 2010 г. Сградите имат от един до четири етажа. Жилищният е изключително тих и спокоен, че е затворен и е гарантирана 24-часова охрана и видеонаблюдение. Чужденците не са разрешени в този хотел (гости допускане е възможно само със съгласието на жителите). В апартаментите са монтирани видеодомофони, които биха могли да се използват като мониторинг и предоставят връзки да се свържете със службата за сигурност, служители employeed в жилища имоти, спасители и инструктори в басейна и т.н. Тихи съседи. Фантастично място за почивка, добре замислена проект уреждане на отдих и спортни обекти.

Жителите имат достъп до плувен басейн, фитнес зала, сауна, детска площадка и други съоръжения и помещения за общо ползване. "The Green Етюд" е приятелски и много добре поддържана място за живот.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Жилищен комплекс принадлежи към квартал Krzyki, в района на централата на Вроцлав център на полското радио и телевизия, и се намира в средната присъстваха улицата. Отличен достъп до центъра на града. Ефективен обществен транспорт - трамвай до пазарния площад се прибл. 15 минути. Отлична комуникация с Bielany Wroclawskie и на други места, принадлежащи към пра-нарастващата общината Kobierzyce (прибл. 5-10 минути с кола). В непосредствена близост до магистралата А4 и Вроцлав Автомагистрала околовръстния път (AOW или A8).

Имотът е идеален за пребиваване или печеливша инвестиция наем. Закупуването на имот дава големи шансове като благоприятна капиталова инвестиция.

ОФЕРТА достъпно само на WGN НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

ПРОДАВА DIRECTY: купувача не плаща комисионна от купувача! Продавачът плаща цялата заплата на брокера на недвижими имоти.

Бих искал да поканя всички заинтересовани клиенти на представянето.

Информация за имота е изготвен въз основа на отчети и не представлява оферта по смисъла на закона, те са само с информативна цел и може да бъде актуализиран, препоръчваме тяхната лична проверка.

Всички текстове, рисунки, снимки и всички други информации, публикувани на тези страници са обект на авторско право. Всяко копиране, разпространение, електронна обработка и предаване на съдържание, без разрешение е забранено.
Всички права запазени.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB