За продажба Ферма, Radoszewice, Lodz, Полша, Niemojewskich

За продажба - Cod. 41363

  • Типология: Ферма
  • Област: 30285 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 0

ПРЕДМЕТЪТ НА ПРОДАЖБАТА Е БАРОКНО ИМЕСТО ОТ 18 ВЕК, ПОСТРОЕНО ОТ НИЕМОЕВСКИ, ВЪЗСТАНОВЕНО НА ПЪТЯТА НА 19 /20 ВЕК И СЛЕД 1945 ГОД. В момента обновени, това е частна собственост. Около имението има парк, където можете да намерите многобройни екземпляри от монументални дървета, предимно дребнолистни гори и дъбове дръжки. ПАРЦЕЛЪТ Е ПОВЕЧЕ ОТ 3 ХА, И НА НЕГОВАТА ЗОНА, ИЗВЪН ГЛАВНАТА СГРАДА С 10 СТАИ, СЪЩО С САНИТАРНИ И СОЦИАЛНИ СТАИ, ИМА ГОЛЯМА ФЕРМА СГРАДА: 126 КВАДРА. СЪЗДАВАНО ОТ ВЕСТИ СЛЕД 2000 ГОД.

ПО ИНФОРМАЦИЯТА, ПРЕДОСТАВЕНА ОТ СОБСТВЕНИКА, СУБСИДИИТЕ ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ НИКОГА НЕ СА ПРИЛАГАНИ, СЛЕД ТОВА Е ВЪЗМОЖНО ДА ПОЛУЧИТЕ ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА ЗА ТАКАВА ЦЕНА ОТ МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА.

ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ И ЗАВЪРШВАНЕ НА СТАНДАРТА НА СГРАДАТА С РАЙОН НА 600 SQM

Седемосната предна кота е украсена с многоетажен портик с четири колони, увенчан с плосък фронтон и балкон от страната на градината. Така нареченият Полски покрив: четирискатен, счупен, оборудван с капандури за осветление. Покрив с чакъл. ПРОЗОРИ: дървени, кутия. ВРАТИ: дървени. Според регистъра на паметниците на Института за национално наследство в списъка на паметниците са вписани следните обекти: имението комплекс, края на 18 век: имението и паркът.

ОРЪЖИЕ / МЕДИИ

ОСНОВНА СГРАДА, ОБОРУДВАНА С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ И ВОДНИ МОНТАЖИ, ЗАМЕНЕНИ ПРЕЗ 2006 ГОДИНА. КАНАЛИЗАЦИЯ: СОБСТВЕНА (СГРАДА, СВЪРЗАНА С БЛОКА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА КАНАЛИЗАЦИЯ).

Разпределение и описание на стаите

ПЪТЕН ЕТАЖ (височина 3,25 м):
На приземния етаж има 7 стаи (частично анфиладни) със следните площи: 34 кв. М, 20 кв. М, 34 кв. М, 62 кв. М, 42 кв. М, 42 кв. М, 17 кв. М. Кухня с площ 14 кв.м, две бани с площ 5,5 кв. М и 7 кв. М Височина на стаята: 3,25 м.
Паркет и дъски по подовете. Стените са измазани и боядисани с боя.


ЕТАЖ:
На първия етаж има 3 стаи с площ от около 26 кв. М, 16 кв. М. и 32 кв. м
Бетонният таван на тавана ви позволява да подредите самостоятелно допълнителни помещения.
Влизаме на тавана от коридора с площ от 40 кв. М за лявата и дясната страна е възможно да се проектират две стаи с площ от 60 кв. м. и 70 кв. м Височината на двата хребета е 6 м.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB