За продажба Четиристаен, SOPOT, Pomorskie, Полша, Małopolska 5

За продажба - Cod. 27720

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 101 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Бих искал да Ви предложим изключителната апартамента с размери 101 м2 в с красива и реставрирана недвижимо имущество къщата в Villa Helena в Сопот. Въпреки това се намира в развлекателен курорт, той е разположен в тих и зелен част на града в близост до живописния морски бряг.

Жилището е единственият апартамент на целия 2-ри етаж с големи дървени прозорци и в четирите посоки на света и по този начин, като се дава уникален комфорт. Тя е напълно реновирана - неговото съживяване е тясно контролирана от квестора на исторически сгради. Обновяване работа е била извършена от призната фирмата BUDROS, който между другото е бил главен изпълнител на хотел Хилтън в Гданск? SK като референции от много други престижни инвестиции. Осигурена е Точното възпроизвеждане на най-малкия архитектурни детайли и оборудване характеристика за Сопот в началото на 20-ти век. Стълбището поддържа своя уникален стил и вкус. Вътре в апартамента, висококачествени дървени врати са монтирани съвпадение перфектно celling украсена с белгийски летва. Друго предимство на този апартамент е красива, голяма тераса, направена от комбинация от дърво, гранит и месинг. В цената са включени две практически складове; един в мазето и външното хранилище за велосипеди и детски колички. Има възможност за притежаване на две паркоместа в подземен гараж (30 000 PLN + ДДС), което прави тази оферта абсолютно без конкуренция на пазара на стилни апартаменти в Сопот.

Вила Елена е едно вълшебно място за постоянно настаняване в тих зелен район с красив плаж наблизо и непосредствено до ландшафтен парк Tricity. Също така е адреса в добре познат курорт, давайки възможност на собствениците да участват във всички художествени събития в Сопот, което го прави повече от лесен за отдаване под наем на апартамента временно. Комплексът на басейна "Аква парк" е отворен целогодишно, позволяваща да се отпуснете в басейна, сауна и се намира само на 300 м от имота. Нещо повече, SKM е в диапазона на 80 m какво осигурява лесен достъп до центъра на Гдиня, Гданск? Ска и директно на летището на "Лех Wa ?? SA".

Просрочените ефекти на обновяването и високо качество на материалите, използвани за съживяване на Вила Елена може да бъде най-добре оценени лично от гледане на апартамента.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB