За продажба Вила, Poznań, Wielkopolskie, Полша, Wczasowa Street, Puszczykowo

За продажба - Cod. 27356

  • Типология: Вила
  • Област: 980 m²
  • Номер на стая: 28
  • Етаж: 3

Big Историческа вила в близост Познан, на 260 км до Берлин

Впечатляващ имот основана през 1907 г., разположен в сърцето на Национален парк Wielkopolska, само на 15 км от центъра на града в Познан и лесно свързан към Германия (A2 Highway, на 260 км в Берлин). Заобиколен от гора и красива природа, регистрирано като историческа landmarked сграда (за предпочитане данъци), в процес на обновяване - може да бъде адаптирана към индивидуалните нужди и различни инвестиции.

980m2 имота, 3 етажа + сутерен, 28 стаи с бани и някои битови помещения. През ХХ век той е бил известен като Луксозна къща за гости Вила Лех, известен със своите благоприятни стойности микро-климата сред германските клиенти. Perfect слот за хотел, болница, санаториум, SPA & Wellness център, старчески дом и т.н. (голяма природна среда на Националния парк).

Огромна земя, 1,6ha, оградена с 3 портали автоматични, може да се използва по много начини (възстановителен център, волейбол или тенис корт ET).

2 допълнителни сгради: 100кв. М и 200 кв. М, които да се използват като столова, конферентна зала, сервизни помещения и т.н. Целият имот е с достъп до канализационната система и пробити добре.

Живописна и комуникативно място, в средата на гората, само на 600м от река Варта, с множество пътеки и алеи за велосипедисти наоколо. Невероятно място, да бъдат открити!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB