За продажба Едностаен, Krakow, Małopolskie, Полша, Westerplatte 4/4

За продажба - Cod. 40167

  • Типология: Едностаен
  • Област: 80 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Краков, продава се: апартамент с висок стандарт, първи етаж в жилищна къща от деветнадесети век до Плентъс, точно в центъра на града. На 3 минути пеша от площад Пазар, на 2 минути от Главна гара и на 1 минута от Галерия Краковска. Идеално място за живот в Краков или сигурна капиталова инвестиция.

Жилището е около 80м². Той е стилистично реконструиран, запазвайки, наред с други неща, дъбови паркети на 100 години и дървени врати. Жилището е с практично оформление, просторно, светло, с висок таван (4-4.05 м), много представително. Коридорът, облицован с гранит с отопляем под, води до отделни стаи: голяма всекидневна (35 м²) с два прозореца с изглед към Планти, спалня (30 м²), кухня с балкон и баня.

Освен това двете стаи имат оформление, подобно на анфилада. Вратата като спалнята между спалнята и хола в момента е затворена с подвижен огледален гардероб в спалнята. Енфиладата може да бъде възстановена по всяко време чрез премахване на гардероба.

Прозорците на спалнята са с изглед към стената на противоположната сграда, изцяло покрита със зелен бръшлян. През есента от двете страни на апартамента се виждат всички нюанси на златни и червени листа.

От коридора можете също да влезете в малка, но удобна баня и кухня. От кухнята можете да излезете на доста голям балкон. В коридора и кухнята има много вградени места за съхранение. Към апартамента е включен и нереновиран сутерен в сградата.

Апартаментът е обзаведен по стилен начин и е подложен на основен ремонт: стогодишният дъбов паркет е допълнен и остъклен; бяха монтирани стилистично съвместимо осветление и ново газово отопление. Мебелите са стилизирани (легло Честърфийлд в сиво кадифе 180х220 и дървени нощни шкафчета с гранитни плотове в спалнята) или след обновяване (кръгла маса, столове, тапицирани с кадифе, масичка за кафе в хола). Нови килими с флорални шарки.

Кухнята е обзаведена в класически стил с порцеланови дръжки, с леки гранитни плотове. Включени са домакински уреди, като: хладилник Liebherr, Smeg Washmashine, индукционен котлон и фурна Samsung.

Жилището никога не е било наето, тихо и топло е. Жилищната къща изисква месечно плащане в размер на 250 злоти, което освен всичко друго покрива и фонда за обновяване на сградата.

Сградата е реновирана и добре поддържана, като останалите апартаменти са собственици на дългосрочни жители, отношенията на собственост са регулирани и прозрачни. Ефективното управление на фонда за обновяване даде възможност основната част от стълбището да бъде ремонтирана и боядисана през тази година.
Продавам го с тежко сърце заради вирусна криза и лично нещастие. Не искам да договарям цената. Предпочитам директни купувачи, без посредници.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB