За продажба Къща, Orzesze, Slask, Полша, Śląskie, Mikołowski (pow.), Orzesze

За продажба - Cod. 26581

  • Типология: Къща
  • Област: 380 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Полската Compass може да предложи къщи за продажба в красива и спокойна обстановка в Orzesze. Общата площ е 380 m2. Бунгало с таванско помещение, самостоятелна. Тя е изработена от висококачествени материали. За да завършите и интериорен дизайн са използвани интересни архитектурни решения.
Размер: 380 m²
Площ на парцела: 1000 m²
На партерния етаж са разположени входно антре, кухня, свързани с голяма дневна и трапезария с достъп до taras.Kuchnia е напълно оборудвана с висок клас уреди (60см съдомиялна машина Bosch, 180см хладилник Electrolux, Electrolux индукция котлон, фурна и микровълнова печка Samsung). От дневната можете да отидете в детето си стая, която е оборудвана с голям гардероб в zabudowie.Obok стая е със самостоятелен санитарен възел с монтирана душ и отделна тоалетна. На цялата повърхност на партерния етаж облицован с мраморни плочки и подово отопление се използва.

На пода влезем стълбите светещи светодиодни лампи. Има голям хол с възможност да бъде разделена на две по-малки и една спалня с гардеробна и просторна баня с джакузи и тоалетна.

Къщата е построена с голямо внимание при използване на традиционна технология с керамични тухли Wienerberger. Покривът на супер Isoover вълна мат Hip 30см, черна керамика плочки BRASS компанията. Акрил външна мазилка по топлоизолация стиропор 20 cm графит ламбда 0.031. Гипсова шпакловка и картонени декоративни плочи на пода - мазилка. Улуци и водосточни тръби ПВЦ дограма, както и висококачествена дограма. Входната врата е крадец-доказателство. Гараж разполага с автоматична врата с дистанционно управление и е предназначен за две коли. Външната тераса е постлан с калдъръм, ограден с бетонна ограда.

Цялото се отоплява с термопомпа Atlantic (подово отопление + вентилаторен конвектор в сервизното помещение. Годишните разходи за битово отопление и вода без поддръжка система за топла, 3000 Зл). Те включват инсталирането на TV, Wi-Fi връзка и високоскоростен оптичен кабел с голям потенциал за цената.

Развита парцел на къща, деца пясъчника, пързалка и люлка и езерце (35 хил. Литра зареден създаде филм с дебелина от 1.1 mm) с каскада от камък, много овощни дървета и над 60 иглолистни дървета.

Цялото село е заобиколен от красиви гори и зелени полета, мечтата за пешеходен туризъм и колоездене. Той се намира в тих и спокоен район, който в момента се изграждат нови къщи. В същото време далеч е училище, детска градина, историческа църква, клиника и търговски район. Чудесна локация, лесен достъп до Mikołowa (21 км), Zory (14 км) Рибник (17 км) и нерези (22 км).

Полската Compass Лондон
Нашата основна цел е да отговори на очакванията на клиентите по отношение на услуга:

Недвижими имоти
Заеми на финансовите услуги
Оценка на имот
Проучване услуги
Строителни Услуги
Строителство на жилищното строителство
Строително-ремонтни услуги
Застраховка
Възползвайте се от нашите услуги и спести времето си, можете да придобият увереност, когато видите как нашите специалисти и представители на полското Compass ще извършва възложените услуги с необходимото старание, по професионален начин и най-важното - безопасно.

Посетете нашият сайт www.polishcompass.pl

Съдържанието на това съобщение не представлява оферта по смисъла на Гражданския процесуален кодекс.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB