За продажба Тристаен, Poznań, Poznan, Полша, Podgorna street

За продажба - Cod. 37278

  • Типология: Тристаен
  • Област: 215 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 3
  • Състояние на сграда: Good

Очарователен, просторен и тих мезонет с 3 спални, килер, напълно оборудвана перално помещение с тоалетна и огромна всекидневна с отворена кухня и трапезария в центъра на града! Представете си, че пиете кафе на спокойна 50 м2 тераса и забравете за всички ваши притеснения и градски шум и суетата! Апартаментът е на последния етаж на триетажна сграда, наскоро реновирана стълбищна клетка с вход от добре поддържан вътрешен двор.

Това място може да се превърне в идеалното ви жилище!

Този рядко достъпен пентхаус дължи своя лукс на големи прозорци на терасите както от спалня, така и от всекидневна, дистанционно управление на покривни прозорци, електрически щори, подово отопление, климатик и огромна, напълно оборудвана кухня с уникален бетонен работен плот. В същото време дървени греди и бели боядисани тухлени стени дават на този имот прекрасен градски тавански стил.

Пералното помещение лесно се превръща в допълнителна баня. След консултация с архитекта можете също да създадете изключителна зимна градина на терасата, за да се насладите напълно на студените дни.

Имотът е добре разположен за достъп до Стария пазарен площад и широк набор от местни ежедневни магазини, супермаркети, лекари, банки, ресторанти, удобни магазини за хранителни стоки, жп гари, библиотека и редовни трамвайни услуги. Само на разстояние пеша от световноизвестния център за търговия и изкуство - Стари Брауар. Освен това вашите гости могат да останат на няколко крачки от вас в Don Prestige Residence или от февруари 2019 г. в луксозния Hampton by Hilton.

Апартаментът ще бъде на разположение след три месеца от подписването на предварителен договор. В момента тя е заета от наемател.
 
Ние сме отворени за преговори! Продажба без агент.

Моля, свържете се с нас по имейл или по телефона

От понеделник до петък от 09:00 до 17:00 часа

Агнизка Арндт
+33607937618
aa@mrgroup.dk

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB