За продажба Ферма, Opole- Dąbrówka Dolna, Opolskie, Полша, Święcińska 49, Dąbrówka Dolna

За продажба - Cod. 40752

  • Типология: Ферма
  • Област: 22500 m²
  • Номер на стая: 20
  • Етаж: 0-1

Трябва да го видите и не можете да устоите да останете там. Рай за любителите на коне, риболовците и „ловците на фотографи“ на уникална флора и птици, това е страхотна инвестиция за заинтересованите.

Имотът със своите сгради и прилежаща земя има огромен търговски и сервизен потенциал.

Въпросният имот се намира на тихо, очарователно място, заобиколено от природата. Климатичните условия принадлежат на климатичната земя на Одер. Растителността е много богата, малко влошена от хората, което дава допълнително предимство и прави предлаганото местообитание по-привлекателно. Обширните горски комплекси, речните долини и езера предлагат многобройни форми за почивка и отдих в характерните околности на растения, птици и животни. От редките растения тук можем да намерим Knotweed - растение, включено в полския червен списък в категорията NT. (Близо до заплаха). В района има и много видове животни, риби и птици. Червен хвърчило и черен хвърчило, Малко петнист орел и много други редки видове. Цялото нещо се извършва в добро земеделско състояние, създава красива атмосфера с околната гора на Ландшафтен парк Стобравски. Климатът и инфраструктурата (асфалтов път, електричество, вода) осигуряват широк спектър от селскостопански и екологични дейности, подкрепяни от субсидии от ЕС.

Изключително атрактивен имот за продажба във Воеводство Ополско.
Имотът се намира на границата на 3 окръга; Namysłowski, Kluczbork и Opole, далеч от индустрията, с добър достъп по DK No. 454.

Имотът е целогодишен агротуристки център в Ландшафтен парк Стобравски на 22,5 ха. Имотът е далеч от други сгради, защитени от гора, граничещи с реката. Имотът включва: канадска дървена къща, две помещения за настаняване с 45 легла, конюшня, развлекателни и битови сгради, навеси, работилница, ливади, езерце от 1 ха.
Зала за банкети и тренировки за 150 души с фурна за хляб за печене на прасенца / пица / хляб и др. (сватби, обучителни сесии, образователни семинари, интеграционни събития). Центърът е отворен, много проспериращ, има целогодишна фитнес зала, градина Еко-спа (сауна + джакузи), игрище за плажен волейбол, трекинг велосипеди, екипировка за водни спортове и др. В района на поляната с директни плащания.

Всички в постоянна употреба.

Възможно е да се управлява различен профил на обслужващи дейности (дом за пенсионери; хотел за персонала; за животни: хотел, развъждане, обучение; център за отдих и обучение; ловна хижа; кетъринг и др.) Или производство (селско, горско или друго, например дърводелство и др.) )
Непосредствената близост до Ландшафтен парк Стобравски предлага чудесни възможности за екологични дейности, подкрепени от няколко програми на Европейския съюз, които бяха използвани.
Стайната комуна, в която се намира фермата, и прилежащите земеделски земи нямат местен PPL.

Възможна е продажба с цялото оборудване / движими вещи, намиращи се в курорта, както и с клиентска база и договори.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB