За продажба Вила, Kielce, Marzysz, Świętokrzyskie, Полша, Podmarzysz

За продажба - Cod. 34229

  • Типология: Вила
  • Област: 320 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2

Резиденция за продажба на обща площ от 320 квадратни метра, разположена в село Марзиш само на 15 км от град Киелце (столица на региона с над 200 000 жители), върху парцел с площ от 7000 м2.

Къщата се състои от:
ЕТАЖ: голям хол (45м2) с камина и достъп до терасата, офис помещение, кухня с килер, баня, вестибюл с гардероб, коридор, котелно, тоалетна.
ЕТАЖ НА ЕТАЖ: 4 стаи, баня, перално помещение, гардероб, коридор.
ГАРАЖ: голям приблизително. 40 квадратни метра, с икономична площ, свързана с покривна къща с къща.
СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ:
Стените на приземния етаж и двуетажните етажи са изработени от Porotherm керамични тухли (25см), 10см минерална вата, тухла Porotherm. Коминни стени в керамични тухлени слоеве. Вътрешни дървени стълби, Дървени прозорци, Външни дървени врати. Покрит покрит с керамични плочки, изолирани с минерална вата. Тръби и улуци от меден лист. Вътрешни мазилки от циментова вар с гипсова шпакловка.
Вътрешни инсталации: електричество, вода и канализация, CO и CW - котел за отопление и камина с водна риза с резервоар за гореща вода (200 литра). Подово отопление и панелни радиатори, гравитационна вентилация, система за мълниезащита, телевизионен контрол, алармена и пожароизвестителна система, домофон.

Ютилити: вода, ток, газ, канализация.

Околности: Резиденцията се намира на голям, развит парцел с многобройни насаждения (декоративни дървета, иглолистни дървета), алея към къщата, облицована с кубчета, осветителни фенери. В съседство с модерните еднофамилни жилища. Привлекателна природна среда (селото от всички страни е заобиколено от голям горски комплекс, на кратко разстояние от резервоара в Borów, река Белнийка).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB