За продажба Двустаен, Kolberg, Zachodniopomorskie, Полша, Grzybowo, Spacerowa

За продажба - Cod. 33597

  • Типология: Двустаен
  • Област: 45 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

ПРОДАВА - Луксозен апартамент с тераса с площ от 45 m2, разположен в имението в Балтийско крайбрежното село Grzybowo. Това е чудесно място за почивка и отлична инвестиционна цел. На входа на комплекса се извършва чрез автоматични врати. Балтийско море в имението е цялостна система за мониторинг на денонощна охрана и. За всяка сграда се състои от просторна зона за паркиране. Освен това, там ще намерите детски площадки и пешеходни пътеки за по-възрастните хора, които искат да намерят покой. Жилища напълно пригодени за хора с увреждания - асансьори и рампи. В близост се намира на необходимата инфраструктура: магазини, gastrononoczno - сервиз и пясъчен, охраняем плаж (на 600 метра по права линия).

Апартаментът се намира на 1-ви етаж. Той има antywłamaniowne врата и е луксозно завършен - подготвени за най-взискателните клиенти.

Коридор много просторен и светъл. Подът покрити с керамични плочки големи. Една от стените облицовани с камъни, които са по-далеч от върха на LED осветлението подчертани. Има и просторен гардероб скрит като огледало, така че визуално разширява апартамента пространство. В залата има и детектор за дим и аларма централно звено, който е инсталиран в апартамента.

Кухнята е съчетана с хол. Кухни подготвени за развитие включват, наред с другото, миялна машина и фурна Bosh компании, Electrolux индукция котлони, абсорбатор Amica. В допълнение, апартаментът е напълно нов и което е гаранция за хладилник Samsung. плочки на пода в кухнята, от страна на салон се намира, докато съвременната килима. Има и един детектор аларма за безопасността на която е насочена към вратите. Тук ще намерите също се върти (360 градуса) контурна седалка и ъглов диван. Всичко това се допълва от изцяло нов телевизор (гаранция) Philips.

Спалнята е много голям и удобно легло с висока облегалка. Намира се на задната стена подчертано с халогени, така че мир се превръща в уникално настроение. Подове, панели на стената има и нов телевизор. Спалнята разполага с огромен дрешник преместен.

Баня за да спестите място е свързан с тоалетната. Цялата е покрита с плочки (мат етаж на малки плочи, стените в голяма остъклена). За да се подчертае Луксозният апартамент там ще откриете горещи камъни вана марки. Банята също е LED прожектори.

В обобщение, в апартамента, както можете да видите на снимките е много допълнителни инвестиции. Има много на ново оборудване, което е все още в гаранция. Той има средства против кражба, и се намира в комплекс от затворен тип.

За да се преговаря на разумна цена. Офертата идва от собственика - да не плащате комисионна. Препоръчвам ви да се свържете с нас и да гледам на имота.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB