За продажба Морски курорт, Rewal Trzęsacz, Zachodniopomorskie, Полша, Trzęsacz Wczasowa

За продажба - Cod. 42193

  • Типология: Морски курорт
  • Област: 75 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 0/1

Предлагаме за продажба сгради-близнак на 600 метра от плажа в Trzęsacz. Комплексът включва 15 двустайни сгради. върху парцел от 9 885 м2.
Когато закупите имот - къща близнак - вие ставате негов едноличен собственик. Ставате и съсобственик на парцела и общите части. Ще имате отделна зона за изключително ползване - това е градина и вашето място за паркиране до къщата.
Като част от общата част имате право да използвате пътя, детска площадка, детска площадка, плувен басейн и детски басейн. Общата част включва бар и рецепция. Обособяването на бара като обща част е гаранция за този начин на ползване на имота. Това означава, че вие и вашите гости винаги имате възможност да използвате гастрономическата услуга в непосредствена близост. Рецепцията предлага възможност за наемане.
Операторът сключва с Вас договор за съвместно управление и договор за наем.
Оценихме нормата на възвръщаемост на 7% годишно.
Имотът е проектиран с особено внимание към комфорта на своите потребители. Когато погледнете вътрешния път, не виждате цялото имение, а само зеленина, чиито острови естествено забавят трафика.
Ниският процент на застроеност (под 20%) дава на потребителите комфорт и усещане за интимност. Вътрешната стена между сградите е двойно дебела, което осигурява звукоизолация.
Можете да избирате от три вида външна фасада на сградата. В кухнята можете да изберете вариант с остров или кухненски бокс. Голямото количество остъкляване, насочено към вашата градина, дава усещане за простор и контакт с природата.
Самостоятелните помещения (1/2) от сградата-близнак) са с обща площ 78,5 м2, полезна площ 74,3 м2. Терасата към къщата е 27 м2, площта на парцела за самостоятелно ползване от собственика от 238 до 248 м2 (в зависимост от избраната сграда).
Модерно отопление с термопомпи. Сградите са пригодени за поставяне на камина (за клиенти от 1-ви етап камината е включена в цената!).
Строителството на имението Rest Village е разделено на три етапа.
В момента се изпълнява І етап - строителство на двустайни сгради 1АБ, 2АБ, 3АБ, 4АБ, 5АБ.
ЗАВЪРШВАНЕТО на инвестицията е планирано за август 2023г.
Ако нямате време да завършите довършителните работи, Rest Village ще го направи вместо вас. Ще ви представим три възможни проекта и цени за изпълнение Повече информация за имота на сайта

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB