За продажба Едностаен, GDAŃSK, Gdańsk, Полша, Magellan Street

За продажба - Cod. 35928

  • Типология: Едностаен
  • Област: 50 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 8

АПАРТАМЕНТ:
Предлагаме Ви луксозен апартамент (50,27м2) с една спалня (11,53м2), една дневна с кухненски бокс (26,20м2), баня с тоалетна (5,35м2), антре (7,19м2) тераса (8,3 м2). Апартаментът се намира на 8-мия етаж, с изглед към градския хоризонт и парка на три града.

Апартаментът е светъл, тъй като има инсталирани големи, нови прозорци. Тя е завършена с висококачествени материали, така че е доста енергийно ефективна и много елегантна. На етажа: дърво и плочки, по стените: изглаждане на шпакловка и боядисване, фиксирана мебелна конструкция и домакински уреди са включени в цената на апартамента.
Други предложения:
общински прием на вода,
мрежа за централно отопление,
подово отопление в банята,
асансьор,
място в гаражната зала,
малък склад,

Месечни такси:
зимно време - около 600zl + електричество
лятно време - около 450л + електроенергия

ЖИЛИЩЕН БЛОК:
Жилищната сграда, построена през 2012 г., е с висок стандарт на завършеност. На приземния етаж има няколко магазина и сервизни помещения. Сградата е под непрекъснат надзор на охранителните услуги, входът на колата е обезпечен с бариера, вратата на стълбището е снабдена с входящ телефон.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:
Комплексът се намира в град Гданск на ул. "Магелан". Близостта до парка Jaskowa Valley е огромното предимство на този недвижим имот. Красивата гледка от прозорците се простира до заобикалящите зелени площи, като в същото време може да стигнете много бързо до центъра на Гданск и до други квартали. Планът за развитие на земя около имота гарантира липсата на нови сгради в непосредствена близост, което позволява на бъдещия собственик да запази гледката към красивата природа. В района има пълен търговски и сервизни помещения, клиника, аптека, детска градина, детска градина, училище. Близо до сградата има добре оборудвана детска площадка и футболно игрище. Ще стигнете до новия PKM трамвай и автобусна спирка - Brętowo само за няколко минути пеша.

Елате и вижте апартамента, може би това е Вашият нов дом!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB