За продажба Едностаен, SOPOT, Pomorskie, Полша, ul. Armii Krajowej

За продажба - Cod. 39201

  • Типология: Едностаен
  • Област: 42 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 0

Слънчев двустаен апартамент в най-красивата и зелена зона в Сопот - морски летен курорт на Полша. Само на крачка от гората, 10 минути пеша до най-популярната зона за разходки в курорта - Монте Касино, 15 минути пеша до пясъчния плаж и най-дългия дървен пристан в Европа - Моло. Сопот е на 15 минути с кола от летището в Гданск. Той се намира между Гданск и Гдиня, като по този начин е идеално място за релакс, разглеждане на забележителности и пазаруване.

Апартаментът е на партерния етаж с уютна градина, място за паркиране в гаражното помещение и складово помещение в мазето. Той е базиран непосредствено до денонощната охрана, фитнес зала и сауна.

Проектът от талантлив интериорен декоратор гарантира просторна и лека атмосфера, съчетана с уют и висококачествени материали. Дневна с напълно оборудвана кухня се отваря към вътрешен двор в градината, голяма зала води към спалнята и банята с прозорец и просторен душ.

Големи дървени врати и прозорци. Топли дървени подове. Всички мебели дървени по поръчка. Индонезийски добавки като голямо дървено огледало над chillout зоната в хола, масичка от тъмно дърво и огледало за баня. Всеки детайл има значение тук. Разнообразието от осветление позволява лесно да се променя атмосферата.

Апартаментът е напълно оборудван с хладилник, фризер, фурна с микровълнова печка, пералня, миялна машина и 3D телевизор.

Перфектна инвестиция или готово жилищно пространство в най-желания квартал - Водолей. Продажбата е възможна от 1.01.2020г. Моля, свържете се с мен за повече информация.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB