За продажба Сграда, GDYNIA, Pomorskie, Полша, ul. Legionów

За продажба - Cod. 40229

  • Типология: Сграда
  • Област: 606 m²
  • Номер на стая: 15
  • Етаж: 4

Морски колан. Къща на границата на Орлово и Редув за много семейство или компания, близо до морето и плажа.

Имотът се намира в Redłów, добре свързан квартал на Гдиня, на около 3,5 км от центъра на Гдиня. В непосредствена близост има автобусна спирка, гара SKM, магазини, училище, детски градини, банки, клиника и болница. Redłowo е добре поддържан, тих и просторен квартал с отлична комуникация и липса на задръствания. На разстояние 400 метра от имота, Пейзажният парк, през който стигаме до скалите и плажа.


Парцел с площ 552 м2,

ъгъл, един съсед, ограден, с два входа.

Районът наоколо е най-вече павиран с тъмни калдъръмени камъни, няколко паркоместа. Засадени целогодишно иглолистни дървета, така че да можете да се наслаждавате на уникалната гледка от прозорците през цялата година.


Сградата е построена през 2008 г. по индивидуален проект, разположена в буферната зона на ландшафтен парк Tricity.

Общата площ е 606 м2.

използваема площ от 465 м2.

Площ на парцела: 160.3 м2

Висок стандарт на строителство, интересно, просторно вътрешно оформление с чудесни възможности за подреждане.
Къщата се състои от 4 независими етажа, всяко ниво има самостоятелен вход.

В момента двете най-ниски нива се използват за провеждане на платени дейности.

На двата горни етажа има 2 големи, светли, просторни, независими, модерни апартаменти с площ над 100 м2 всеки.

Апартаментът на 1 етаж (около 100 м2) се състои от голяма, отворена всекидневна с отворена кухня и изход към лоджията, спалня с гардероб, офис и баня.

Апартаментът на последния етаж е голям, над 50-метров хол с красива камина, отворен към голяма, светла кухня, 2 спални и баня. Всекидневната също има достъп до малка лоджия. Площ около 100 м2

Всеки от апартаментите разполага с оборудвана кухня, добри домакински уреди. PVC прозорци, отопляем под в бани и кухни в 2 апартамента.


Висок стандарт за интериорен дизайн в цялата сграда. Всички стаи, облицовани с панели или плочки, чисти, подредени, постоянно освежени.

Изложение на сградата от изток, юг и запад, много светлина. Сградата е изолирана с 15 см слой пяна, наскоро е направен сертификат за енергийни характеристики, сградата отговаря на съвременните стандарти, много добре изолирана и икономична.

На по-ниските етажи в момента се извършва активност, възможно е да се поеме (оценки над 9 точки при com резервация). Приземният етаж е коридор, 5 стаи и 4 бани. Нивото има независим вход към сградата. Долният приземен етаж също има независим вход към сградата, разполага с две стаи с бани, двустайно / преходно помещение / тоалетна, перално и мокро помещение.

Промяната на всеки етаж за жилищни нужди е проста поради броя на баните и отделните входове в сградата.

Възможно е да поемете бизнес с клиентска база - можете да финансирате заем или да спечелите финансова независимост. Можете също да промените подредбата на помещенията за всякакви цели, възможностите са огромни. Имот с голям потенциал за няколко семейства или хора, които търсят възможности за инвестиция.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB