За продажба Къща, Konstancin-Jeziorna, Mazowieckie, Полша, Lipowa

За продажба - Cod. 42217

  • Типология: Къща
  • Област: 314 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 0

НОВИ ЖИЛИЩА, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ГОТОВИ тази година.

Продава се в два варианта:
1. Подготвен за самодовършване - състояние на разработчик, незавършен.
2. апартамент готов за нанасяне, вие ще определите и приемете проекта за вътрешни довършителни работи, ние ще обзаведем по ваш вкус или ще предложим наши решения. Проектът се изготвя индивидуално.

OSIEDLE
Имотът е уникален, с неповторимо модерно излъчване, проектиран така, че сградите да се сливат със заобикалящата зеленина, а панорамното остъкляване създава впечатление за цялост и връзка на къщата с градината. Имаме още няколко къщи за избор. Общо има девет къщи. Изцяло ограден, с 24 часово наблюдение, контрол на достъпа, всяка къща с видеофон.

КЪЩА
Тази къща има огромен стъклопакет с височина около 2,9м и височина на стаите на всеки етаж. На първия етаж височината на стаите е 3,05м, на полуетаж 3,17м, а на първия етаж е 2,96м. В залата, където са стълбите, височината е цели 6,5м. Елегантността на къщата се добавя от висок клас големи прозорци и красиви стъклени балюстради на терасата. Има седем свободни стаи.
Резиденцията разполага със собствена градина от 380 кв.м и е разположена върху парцел от 700 кв.м.
Къщите са снабдени с рекуперационна система, отопление на газ и подово водно отопление.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Местоположението на имота точно на границата с Варшава означава бърз достъп до Варшава и в същото време до центъра на Констанцин и част от курорта. На разстояние от 200 метра имаме автобусна спирка, а достъпът до Ursynów, до метростанция Kabaty е около 15 минути. Изходът от града във всички посоки се осигурява от южния околовръстен път на Варшава S2, достатъчно близо, за да се влезе бързо и достатъчно далеч, така че шумът да не пречи на жителите. В радиус от един километър имаме множество магазини и пазари,

Образование: около голям избор от държавни и частни детски градини, начално училище на улица Bielawska и частни: American School of Warsaw, No Bell School., Canadian The International School, British British Primary School, German Willy Brandt Schule, International European Училище, Полска Британска академия във Варшава, Непублично основно училище Варна и гимназия Akademeia.

На разстояние от 3 км имаме СПА парка в Констанцин със своите кули за саламура, очарователни кафенета и места за разходка. Констанцин също е многобройни гори, близост до река Висла, място за концерти, срещи и спа атмосфера. В същото време от страната на Варшава имаме ботаническа градина наблизо, както и плувни басейни, тенис кортове, множество СПА центрове и други атракции.

НЯМА ПРОБЛЕМ С ПОКУПКАТА НА ЖИЛИЩЕТО ОТ ХОРА, КОИТО НЯМАТ ПОЛСКО ГРАЖДАНСТВО.

Ние ще се погрижим за целия процес на закупуване.
КУПУВАТЕ ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ - няма комисионна или PCC данък.

Каним ви да посетите това място лично. Също така ще се радваме да ви разведем из други къщи по ваш избор в този проект.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB