За продажба Къща, Piaseczno, Mazowieckie, Полша, Wiśniowy Ogród 5, 05-503 Bąkówka

За продажба - Cod. 40877

  • Типология: Къща
  • Област: 390 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 3

УНИКАЛНА КЪЩА В ПОЛША, КРАЙ ВАРШАВА, ЗА ПРОДАЖБА
Уникална еднофамилна къща, построена по индивидуален проект, много обмислена, функционална и удобна. Обитаван през ноември 2011 г., разположен на границата на Bąkówka и Głosków Letnisko, община Piaseczno, mazowieckie voivodship, Полша на атрактивно обзаведен парцел от 1101 кв.м, в много тих и живописен район, само на 30-40 минути от центъра на град Варшава . Къщата е двуетажна къща с мазе и гараж за две коли. Използваемата площ на къщата е 251 кв.м + 135 кв.м оборудвана маза. Къщата е вградена в красиво декорирана и озеленена градина с много интересни насаждения, над 200 растения разкрасяват пространството, включително мехури, лалета, хортензии, череши, рози, тис, рододендрони, кът с плодни храсти като американски боровинки, кавказки боровинки, и касис, дюля, цариградско грозде, горски ягоди и други. Цялата градина има хидратация и осветление, има определено място за огън и зона с люлки за деца. На границата на терасата и градината има кръгъл, осветен басейн с диаметър 7,3 м и дълбочина 1,32 м, разположен в терасата (63 кв. М) и градината, която благодарение на 5 м широки сгъваеми врати, плъзгащи се по арката, създават едно пространство от над 140 кв.м с терасата. На приземния етаж на къщата има кухня (15,77 кв.м.) с голям прозорец от изток-юг, оборудвана с каменен плот, фурна, съдомиялна машина, хладилник встрани, индукционен плот, мелница в голям двукамерна мивка, след това отворено пространство за трапезария с красиво осветяващ прозорец от южната страна, офис с тераса (17,72 кв. м), съблекалня (2,6 кв. м), баня с душ (4 кв. м), вестибюл с голяма гардероб и антре, разделени от широка врата (9 кв.м)), и перално помещение (6.5 кв.м). Декорацията на хола е камина с панорамно стъкло и водна система, която затопля цялата къща в прохладните есенни и зимни дни, както и много оригинално стълбище от масивно, огънато пепелно дърво. По подовете има каменни плочки, които в хола се съчетават по изтънчен начин с паркета от екзотично дърво. На първия етаж има три спални (площи, отчитащи от височината 1,90 м): 38 кв.м., 16 кв.м., 17 кв.м. Най-голямата родителска спалня (38 кв.м.) с баня, оборудвана с биде, тоалетна, вана и душ (8,60 кв.м.) и съблекалня (5 кв.м.) има голям красив прозорец, увенчан с арка към югозапад и балкон с изглед градината и плувния басейн. Останалите две спални са с отделна баня, 5,5 кв.м. В сутерена има килер, многофункционална стая с бар, зала за упражнения - фитнес, сауна и технически помещения. Покрив със свободни мрежи, големи покривни прозорци, покрити с керамични плочки.
Цялата къща е завършена с голямо внимание към детайлите, използвайки висококачествени материали. Къщата разполага с централна прахосмукачка, специален тунел за транспортиране на бельо до пералното помещение и много други удобства. Цялата сграда е оборудвана с подово отопление и допълнителни електрически нагреватели в баните. Къщата разполага с професионална алармена система с постоянно наблюдение на камери, всички порти се управляват от едно дистанционно управление.
Детайлите от интериора създават впечатление, че не са случайни, създавайки уникален и индивидуален характер, а обмисленото подреждане на стаите и оборудването дава голям комфорт на живот, което прави удоволствие да отседнете и да се отпуснете в тази красива къща с прекрасна градина.
Местоположението на къщата е изключително удобно. До центъра на Варшава 30-40 минути; до летището 20-25 минути; маршрут S-7 8 мин; аптека 5 минути; поща 5 мин; начално училище и детска градина 3-5 мин; медицинска клиника 3 мин; детска площадка 3 минути; Американско училище във Варшава 20 минути; училище по чужди езици 1 мин; търговски център 15 мин; близки магазини и салони за красота 1-3 мин; в близост има няколко шпилки и офроуд писта, картинг и мотокрос, както и много други атракции и удобства.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB