За продажба Строителен терен, Krakow, Małopolskie, Полша, Ul. Schomborna

За продажба - Cod. 27987

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 1374.97 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Парцел за продажба с разрешение за строеж в едно спокойно място, заобиколен от голям, зелен, не-застроена площ, разположен в административния район на Краков. Близки магазини и местния транспорт. 15 мин с кола до Централна Краков.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Краков се намира в южната част на Полша на река Висла в долина в подножието на Карпатите плато, 219 метра над морското равнище. Варшава, столицата, се намира на 300 км северно с красивите Татрите, разположени само на 100 км на юг.

Защо да купя на недвижими имоти в Краков?

Краков притежава обособен средновековния архитектурен оформление - от покривите на city`s ще видите изключителна проверява модел на улици, които са заобиколени от фрагменти от оцелелите стени на града. Тази гледна точка предизвиква вълнуваща картина на средновековен укрепен град, заобиколен от градски стени. Градът е изключително "зелена" с основна атракция, "Oval City Park", простираща се от Royal Castle до Кралския дворец.

Възползвайки се от географското си положение, Краков има за цел да се превърне в място за срещи на много култури - Централния европейски град на културата, изкуството и науката. Няколко университета са разположени в Краков и висши членове на полската култура пребивават в Краков. Краков е обявен като града на европейската култура през 2000.

ИКОНОМИКА

Краков е на 4-ти по големина икономика в Полша, доминиран от металургичната, тютюн, и фармацевтичната промишленост. Делът на частния сектор в Краков индустрия е увеличил значително през последните години и сега представлява най-големият работодател.

Има седем офиси на централни банки, разположени в Краков, както и 40 други банки са техните клонове в този град. Градът е домакин на Камарата на занаятите, Камарата на промишлеността и търговията, Националната камара на икономиката, на Краков туристическа камара, The Краков Конгрегацията на Merchants, индустриалното общество на Краков, Полската асоциация на християнските Бизнесмените, Асоциацията на частен транспорт, Асоциацията на частните собственици на недвижими имоти, и други институции, отговорни за насърчаване на бизнеса.

КАК ДА ОТИДА ТАМ

Над 20 британски летища летят до Краков. Опитайте следните ресурси за полетна информация:

Краков информация летище (линк)
Евтини полети от Лондон Лутън и Гетуик до Катовице от Wizzair.com (линк)
Директни полети от Лондон Гетуик до Краков от Lot.com (линк)
Директни полети от Лондон Гетуик до Краков от BA (линк)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB