За продажба Двустаен, Ladek Zdroj, Dolnoslaskie, Полша, Powstańców Wlkp

За продажба - Cod. 42841

  • Типология: Двустаен
  • Област: 37 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 3

Тих апартамент в планината / полско-чешка граница

Търсите малък апартамент в тих планински район на полско-чешката граница? Търсите евтино място, където да живеете ежедневно с вашата пенсия?

Централен апартамент 37м² с вградена балконска ниша, разположен на трети етаж в четириетажен блок на ул. Powstancow Wielkopolskich в град Ладек-Здрой. 7 години след основен ремонт, при който са сменени дограми и врати, ВиК инсталации от щрангове и ремонтирана ел. инсталация. През 2018 г. бяха монтирани три отваряеми прозореца на балкона, като по този начин се подобриха топлинните свойства на апартамента и се увеличи полезното му пространство от 33m² на 36m² (червени и зелени цветове на плана).

Фасадата на сградата след термомодернизация. Апартаментът запазва топлината дори и в лютите планински зими.
Ползван е периодично от 1 човек. За леко освежаване. Жилището се състои от:
- кухня
- бани с тоалетна
- антре (антре)
- спалня
- всекидневна с балкон
Прозорци с южно изложение.
Към апартамента има мазе 4м².
Апартаментът се продава с мебелите и битовата техника (газова готварска печка, хладилник, микровълнова фурна, радио, пералня и телевизор) - както е на снимките. Възможност за свързване с кабелна телевизия и интернет.

Имотът се управлява от малка жилищна кооперация.
Блокът е построен през 1981 г. и е с топлинна модернизация през 2005 г. Стълбището е санирано през 2016 г.

Пълна собственост и поземлен регистър.
Текущият наем е 75£ с 1 човек, който използва апартамента.
Ако се намалят еднократните суми за централно отопление, вода и нейното отопление, изхвърляне на канализация и битови отпадъци, наемът е 55£. Топлоразпределителите, водомерите на водомерите и газомерът са безжични - колекторът отчита резултатите без да влиза в апартамента.

Паркоместата са пред блока (северна страна). Жилищната кооперация разполага с ограден вътрешен паркинг с входна врата от, така че не е нужно да се притеснявате от липса на място за вашия автомобил. Има детска градина и гимназия, а в близост поща, банкомат, аптека, множество магазини - от гледна точка на ежедневната логистика, това е голямо удобство.

Ladek-Zdroj е сънлив спа град с множество басейни, услуги за термална и мануална рехабилитация и др. Тук можете наистина да подобрите здравето си, както и да си починете и да презаредите батериите си. За зимните пътувания има ски писта със ски под наем и рибен ресторант. Пътеки за ски бягане, маркирани и поддържани в околните планински гори. Ски курортът Czarna Gora се намира на 13 км с кола от Ladek-Zdroj. През пролетния и летния сезон Ладек предлага множество културни фестивали, изложби на открито и концерти. Ресторант Stawy Biskupie ще ви почерпи с прясна риба по пътя към ботаническата градина - "Дендрариум", разположена в горската долина на извора Св. Хедуиг. Това е идеално място за горещите летни дни, където има необичаен, прохладен, влажен микроклимат. Стотици километри туристически маршрути, простиращи се по полско-чешката граница, ще ви заболят краката.
Можете да отидете до планината Снежник (1425 м надморска височина) пеша (20-25 км от Ладек), а по пътя да се отпуснете в открития плувен басейн в Стара Морава или да посетите Мечката пещера в Клетно. В района има множество катерачни и въжени скали. Следователно апартаментът е идеална отправна точка за множество атракции както в района, така и в долината Клодзко, както и до Чешката република.

Ако търсите инвестиционен имот, за да защитите спестяванията си от инфлацията, попаднали сте на правилното място.
Ако инвестирате в недвижим имот за краткосрочно отдаване под наем, апартаментът си струва заема. Ако обаче искате да имате свое кътче в планината, само за себе си, то...

Чувствай се свободен да се свържеш с мен.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB