За продажба Други (търговски обекти), Sobótka, Dolnoslaskie, Полша, Sulistrowiczki, ul. Parkowa 3, 55-050, Sobótka

За продажба - Cod. 42987

  • Типология: Други (търговски обекти)
  • Област: 1245 m²
  • Номер на стая: 16
  • Етаж: 3

ДОБРЕ ПОЗНАТ И ХАРЕСАН ИМОТ "ZIELONE WZGÓRZE"
В МАСИВА ŚLĘŻA В ДОЛНА СИЛЕЗИЯ (ПОЛША)
РЕСТОРАНТ БРИВАРИЯ CRAFT GUESTHOUSE

УНИКАЛНО МЯСТО
„Zielone Wzgórze“ е туристическо съоръжение, разположено в легендарния масив на планината Ślęża (от латински Silensi през 1017 г., Sobótka между годините 1945‒1948 и на немски Zobtenberg) в Sulistrowiczki, на улица Parkowa 3, в община Sobótka в Долна Силезия, Полша. Масивът Шлеза е място за почивка, релаксация и развлечение не само за жителите на Вроцлав и Свидница, но и за туристи от Полша, Чехия, Германия и други европейски места.
ТУРИСТИЧЕСКИ АТРАКЦИИ
Планински туристически пътеки и велосипедни маршрути, планини, гори, потоци, извори, кариери и скални изкопи, гледки, водохранилище, паметници на славянската култура (емблематични скулптури и каменни брегове) и още на:
www.zielonewzgorze-sulistrowiczki.com
www.sleza.sobotka.pl/gora-sleza
Съоръжението Zielone Wzgórze работи непрекъснато от 10 години. През това време развива собствено разпознаваемо ноу-хау, което дължи на местната, креативна кухня, базирана на местни продукти, крафт пивоварна и места за настаняване, заобиколени от зеленина и пеещи птици. Ресторантът има два сертификата за местни продукти от МИГ Ślężanie.
ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА НЕДВИЖИМИЯ ИМОТ (Година на строителство: 2012/2017 г.)
Площ на парцела - 1245,90 м2
Общата площ на сградите - 516 м2
Площта на сграда 1 - 137 m2
Площта на сграда 2 - 222 m2
РЗП на сграда 3 – 157 м2
В района има паркинг за гости, панорамна тераса, пещ за пица, камина и зелена лятна градина край потока с места за хранене на ок. 120 гости, пушилня и пергола.
През пролетта и лятото има общо (градина + 3 ресторантски зали) 260 места за хранене (140 в сградата). Обектът разполага с електрическо отопление за БГВ и централно отопление (9,4 kWp фотоволтаична инсталация), камина, водопровод, градска канализация, WiFi интернет връзка и достъп до асфалтов път.
СГРАДА №1
Сградата е разположена на денивелация и е на два етажа: партерен, на който са разположени: крафт пивоварна, мокро помещение и санитарни възли. Надземните жилища: входно антре, а
ресторантска зала с камина, канал, водещ към съседната ресторантска зала в сграда №. 2, индустриална кухня с резервни съоръжения, стая за почивка на персонала и миялна.
СГРАДА №2
Представлява 2-етажна сграда. На приземния и първия етаж има ресторантски зали с камини, всяка за около 60 гости. Стаите са свързани със сграда 1 и 3.
СГРАДА №3
Представлява 3-етажна сграда, която служи като къща за гости с 9 стаи със санитарни възли. Максималният брой хора в къщата за гости е 25. Сградата разполага със стълбище, което свързва сгради №. 2 и 3, обществена тоалетна за гости и технически съоръжения (котелно и социално помещение).
РАЗЛИЧНИ, НО УНИКАЛНИ
Имотът е на едно от най-красивите места в Полша - на южния склон на масива Шлеза. Това все още е място на истинска природа с внушителни денивелации и кротки поляни. Ресторантът, пивоварната и къщата за гости са напълно оборудвани и имат всички необходими разрешителни, одобрения и концесии за извършване на бизнес. Освен това заведението разполага с квалифициран и професионален екип от служители.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB