За продажба Други (търговски обекти), Lwowek Slaski, Dolnoslaskie, Полша, +48757136588

За продажба - Cod. 42256

  • Типология: Други (търговски обекти)
  • Област: 3000 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 3
  • Състояние на сграда: Sufficient

Предлагаме нашата къща за гости с ресторант и бар, както и къмпинга, който се намира на място до нея. Причината за продажбата е, че вече съм на преклонна възраст и искам да го карам спокойно. Ние сме тук от 25 години и не искам да си тръгвам, но малко по-малко. Ще се занимавам само с отглеждането на калайджии и дейностите около това

Pension Jaskółka е стара реновирана ферма със земя около нея и се намира в Marczów в югозападна Полша на около 25 км от Jelenia Góra. Село Marczów е много малко и се намира в природен резерват, който е много красив. Къща за гости 3 етажа. Долният етаж се състои от ресторант (с обширно оборудвана кухня), бар, кухня за гости и трапезария, всекидневна/социална зона с камина и една баня с душ и тоалетна. На средния етаж има 5 спални, 2 от които със самостоятелна баня. На този етаж има и общ санитарен възел. На последния етаж има 2 апартамента. Единият се състои от баня, хол и спалня. Вторият, по-голям апартамент (предназначен за ползване от собственик/управител) разполага с кухня, всекидневна с камина, баня, спалня (разположена в таванско помещение) и тераса. Този балкон води надолу към оградена градина с ябълкови дървета.
Основната кухня е оборудвана с богат инвентар, така че да могат да се приготвят всички ястия. Представлява професионална кухня с фризери, хладилник, пържене и др. Парцелът разполага със собствен водопровод и 2 септични ями. Има и голям резервоар за газ отвън, който осигурява централното отопление. Има и 2 котела, които могат да се превключват в зависимост от броя на гостите и които се отопляват от котела за централно парно. Къмпингът е с размер около 1HA и е оборудван с различни точки за електричество и вода. Има санитарен възел с дами и господа, всеки с 2 души и тоалетни. Къмпингът разполага със собствен вход с порта. В къмпинга има 2 мобилни къщи, 1 от които също се продава, другата искаме да използваме за работници през летните месеци
Цената зависи много от това какво човек иска и какво иска да продължи. Къщата за гости с ресторант и къмпинг, която искаме да продадем, включваща някои дейности с материали като каяци, стрелба с лък и оборудване за диск голф.
Освен това включва плевня с 3 конюшни, сеновал *или друг склад) и други помещения в тази сграда.
www.jaskolka.com и www.tinker.pl В момента все още има 4 бежанци от Украйна в пенсията, които остават тук за неопределено време. Имаме договор с правителството за това, което го плаща. В зависимост от войната там, те ще се върнат в Украйна.
Ако искате още снимки, можем да ги изпратим, но най-добре е просто да дойдете и да видите цялата. Затова си уговорете среща и заповядайте. Полша е много красива страна и тук е много туристическо. Цената, която донесохме е 200 000 евро
Планираме да продължим наблизо в нашата къща, за да се грижим за нашите коне и земя. Гостите на пансиона могат да се възползват от възможността да учат и да общуват с нашите животни (коне, крави, алпака)

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB