За продажба Други (земи), Kolberg, Zachodniopomorskie, Полша, Wojska Polskiego

За продажба - Cod. 26098

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 1102 m²
  • Номер на стая: 38
  • Етаж: 6

EMTM Spółka Z о. о. притежава много атрактивен парцел в Mrzeżyno, разположен на левия бряг на река Rega, в близост до устата си, където тя се среща с Балтийско море. Само на 300 м участък от гората го дели от крайбрежния плаж.
В местния план за развитие на земя на Mrzeżyno тази партида е маркиран със символа 3UT и предназначени за ли на туристическите услуги - хотел или пенсия - позволявайки
- Плосък използваемо са до 80 кв.м ръководство на;
- Търговско, кетъринг, развлечения и други услуги за туристите complementingthe основната функция на facality.
Подът са съотношение и управление на земята параметри, определени в местния план позволяват изграждането на хотел wtih максимално 6 етажа и 38 двойни стаи с обекти за обществено хранене и possiblity за организиране на конференции, обучения и специални събития за 60-70 души.
Привлекателността на разположение на хотела ASA кетъринг и настаняване и център за обучение на тези функции се увеличава благодарение на непосредствена близост до пристанището Mrzeżyno и проектирани Marina Rega.
A планирано ресторант-тераса и кей една страна на реката ще направи яхта, лодка и е възможно близо до сградата на хотела, което със сигурност е оригинален и извънредно актив на това място, много привлекателен за любителите на водни спортове захождането на Rega или кану акостиране използване на пристанището и яхтеното пристанище.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB