За продажба Тристаен, Gdansk, Pomorskie, Полша, Partyzantow 12

За продажба - Cod. 27939

  • Типология: Тристаен
  • Област: 128 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Апартаментът се намира на престижния жилищен Quattro кула, разположена в центъра на Wrzeszcz (ul.Partyzantów) и само на 200м от ландшафтен парк Tricity. По-голямата част от ежедневието може да получите в непосредствена близост. Близостта на Пейзаж парк Tri-City, широка гама от магазини прави Wrzeszcz идеално място за живеене и прекарване на свободното време със семейството.

Жилището се състои от просторна всекидневна с повече от 70 квадратни метра с кухня и прозорци на зелените площи. Целият състав допълва дванайсет кв. М тераса с голям размер на остъкляване. Красиво състои пространство, изпълнено с голямо количество светлина, която подчертава височината на тавана (2,85m). Грижа за неприкосновеността на личния живот в апартамента ще намерите спалня с голям гардероб и личен баня с вана. Pratycznym аспект е втора баня с душ, разположен в непосредствена близост до входа. За обезвреждане е втора спалня (детска стая) и просторен офис на работа. В интериора на апартамента е проектиран в минималистичен стил, с голямо внимание към детайла и функционалност. На етажите бял епоксидна смола, за санитарна арматура KOLO и мултимедийни системи. Маси, столове и огледало рамки са изработени по поръчка в Скандинавия. Отоплението се контролира с прилагането Android / IOS.

Друго предимство на имота са два асансьора и интимността на сградата, с елегантен стълбище. В двора на къщата има чешма, а зад нея модерна детска площадка и пикник беседка за ползване от жителите на QT апартаменти. Целият имот е ограден и безопасност 24 часа на дневно осигурява защита, към които можете да се свържете директно в апартамента. Цената на един много привлекателен, богат място в подземния гараж.

Жилището е частна собственост. Цената, посочена в обявлението включва апартамент с мебели (споразумение), поставете гараж за съхранение +

Уникално предложение за взискателни хора, които ценят практичността, като в същото време искат да живеят в града и ландшафтен парк Tri-City, които ценят тишината и спокойствието.

Апартаментът може да се види на следните дати: 14.04, 28.04, 12.05, 26.05, 9.06, 23.06

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB